Tuesday, 8 November 2011

Alahaiii cuti~~


Assalammualaikum semua....
haa pe macam raya haji kau orang???
best??? berapa ekor lembu unta y koranggg korbankan???
korban2 juga tapi macam mana dengan diri kita? korban ataupun tidak?
hehe cepat jawab!

Alahaiiiiii cutiiiii~~
nama je midterm break.. tapi... wow padat sangat jadualnya...
ok cuti raya haji dua hari je tapi termasuk dengan cuti midterm jadilah seminggu cuti aku...
Jangan JELOUS ye pada y tak cuti tu...
tapi cuti aku tu hampir seminggu lebih lah...
sebab aku ponteng kelas hari khamis tu! jahat kan?
tapi.. aku peduli pe aku tetap nak ponteng juga! haha

so sebelum pulang ke rumah aku dah plan punya plan cuti aku tu...
nak settle kan semua assignment segala note y macam2 tu...
tapi lagi? haha semua tu hanya perancangan sahaja..
see... now tuesday n tomorrow wednesday...
aku tak study ape pun ag..
assignment ag lah belum sentuh ag...
PEMALAS! oiiii...

bukan malas tapi xtahu mahu start macam mana...
isy3 pe nak jadi ni... sia2 sahaja buku y tebal2 tu aku angkut bawa balik...
bila kat rumah macam2 y boleh buat n kena buat...
bila dah settle kan kerja di rumah mesti penat n...
rest nya terlebih-lebih pulak!
memang debak! haha

ok malas nak taip lagi...
kalau boleh nak extend cuti ag boleh x???
HAHA



! Terima Kasih Membaca Entry Ini kawan !

2 comments:

cik pika said...

slamat buat keje.. hhuhuh.. pika dok umah pon bru bpe je yg siap..(-.-")

! Sept91 ! said...

hehe samalah kita..:)

selamat kembali ke u ok..:)