Sunday, 6 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri Selangor.

Assalammualaikum..

Selamat Hari Ahad !

Semoga semuanya baik-baik sahaja ye.. :)

Aiyaaa lamanya tak join mana-mana segmen ni.. 

Tension2 study untuk final exam joinlah segmen ni.. 

Hari ini nak join segmen dari blogger Apit..



Mai-mai meriahkan segmen ni..

 Nanti cuti semester boleh blogwalking melawat blogger yang lain.. hehe

NuRuL blogger dari Selangor !

Macam-macam ada di sini.. hehe Nasi ambeng pasti dinegeri lain tak ada kan? ada mungkin ada tapi pasti susah nak jumpa kan? hehe betul tak? Selangor ada i-CITY negeri lain ada? tak ada kan? hehe

NuRuL tag Miz Ruha ye..

Ok done !


! Terima Kasih Membaca Entry Ini kawan !

32 comments:

miz ruha said...

suka makan nasi ambeng masa study uitm dulu...

terima kasih tag... :)

PutriBlogOfficial said...

Selangor ye ?? Woww Sama ! Follow Back .

http://putriofficialblog20.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-selangor.html

aisyah humaira' said...

hai blogger selangor ! dtg terjah anda ! semangat selangor !
http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

ishy77 said...

Salam..selamat bersegmen yeah blogger selangor.. Nak try gak nasi ambeng tur...

Musyirah :) said...

ASSALAMUALAIKUM ! PE KABAR ORANG SELANGORRR ?

http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

fatin sh said...

Hai orang selangor! Kita pun anak selangor jugak. Hihi. Done follow you. Follow me back :)

http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Husna Humairah said...

followed you. dari kL jalan kaki ke Selangor. Haha

http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

follow back k? :)

NuRuL said...

@miz ruha

hehe sedap kan?

NuRuL said...

@miz ruha

hehe sedap kan?

NuRuL said...

@aisyah humaira'

thx terjah sini.. ^_^

NuRuL said...

@ishy77

trylah.. sedapp wooo.. hehe

NuRuL said...

@Musyirah :)

wslm.. khabar baik.. :)

NuRuL said...

@fatin sh

i will.. thx !

NuRuL said...

@Husna Humairah

ok i will.. :)

Nurul Nasuha said...

dah follow sini..
dari segmen sama..
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ saya dari SELANGOR^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

miss zerocinta said...

salam

saya dh follow sini

saye org terengganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

rodiyatul akmar said...

dri segmen yg sama , done follow awak

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan , have a nice day :D

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di siang hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah lama FOLLOW sini`;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

woooot2... org terengganu singgah dan terus folow sini!! ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

angellovesoldier said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah (Siti Hawa Binte Achen),

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke Selangor , Harap Selangor sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Syah said...

hai!jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Eedi Aziz said...

salam blogger, singgah dr segmen sama...

Kelantan mari!!!

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

aynora nur said...

saya blogger johorean,
kat johor pun bnyk nasi ambang, dari pagi sampai mlm boleh jumpa..hihi
Selamat bersegmen..

Yaya LaRh said...

Dari Negeri Sembilan singgah Selangor , Harap Selangor sudi singgah Negeri Sembilan .

Peace Yoo !

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

♥Farhana♥ said...

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak .done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

NuRuL said...

@Nurul Nasuha

thx.. :)

selamat bersegmen..

thiramohamadnoor™ said...

fly dri kedah..
ohh..baru tawu nasi ambeng tu asal dri selangor..hewhewww

http://zforzombi.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html