Monday, 10 September 2012

! New Semester !

Assalammualaikum.


peaceeee yo.. ^_*


Ehsan GoogLe

Pasti ramai student IPTA dah memulakan kembali kehidupan mereka seperti biasa setelah hampir 3bulan menggoyangkan kaki serta menternak lemak-lemak. HAHA 10sept2012 semester baru akan bermula dan bersiap sedialah anda dari segi mental dan fizikal untuk memulakan kembali rutin anda sebagai student ! ok FULLSTOP ! say HELLO to assingnment ? lecture ? tutorial ? test ? quiz ? and of course FINAL ! 

Bersediakah anda ?  - Kaki diatas kepala di bawah sambil gerak-gerakkan mata ^_* - Lu pikirlah sendiri !

Semua student dah pulang ke universiti masing-masing tapi aku ? hehe Masih lagi di rumah menghabiskan sisa-sisa baki yang masih lagi berbaki. Disebabkan isnin tak ada kelas jadi selasa pulanglah aku ke universiti tercinta mungkin !

Haiiiiyyy merepek sudah ni. Haa semester baru pasti azam pun baru kan ? tapi last-last still the same. Poyo je tekad nak siapkan assignment awal-awal before due date but hampehhhh jaaaaa kan ? biasalah student katakan. Last minit itu perkara biasa. Time tulah nak test time tulah nak siapkan assignment punya. tidur tu pasti tak cukup lah itu juga dah biasa. HAHA

Esok ada 3kuliah. First day in new semester. Hope ! Everything gonna be fine. Goodluck juga untuk korang yang dah start kelas tu. Fighting ! 

Selamat malam !

Wassalam... ^_^



! Terima Kasih Membaca Entry Ini kawan !

1 comment:

Sue PeLik said...

belaja rajin2!!! :)