Wednesday, 5 September 2012

! Semester Lima !

assalammualaikum semua !

Hai korang !

Sihat ke ? 

4... 3... 2... 1... 0... Hari lagi diri ini bakal meninggalkan rumah setelah sekian lama rumah manis rumah !

Mak... Abah... boleh tak kalau tak nak balik Nilai ? Nak stay je kat rumah means that ulang-alik dari rumah tooo kampus ? boleh tak ? 

Kau ni dah ke kenapa ! Haha dengan tegasnya mereka mengatakan TAKBOLEH !  Kau ingat Nilai-Klang 10 minit dah sampai haa ?  huhu

Jam menunjukkan pukul 12 tengah malam dan aku masih lagi di depan laptop untuk mengetahui kisah2 hangat gitu ! ok tipu je ye. HAha

O6sept2012

Aku telah mendaftar kursus untuk semester5 ! Waaaa ! Gua dah TAHUN 3 beb ! Xsangka. Rasa macam semalam je baru pergi daftar masuk universiti. HAHA

Status : Registered

21jam kredit ! 7subjek !

Dan timetablenya begini.

Sungguh tak ku duga dan ku sangka sebab ?

1. Khamis dan jumaat kelas full sampai malam. Meaning that, aku tak boleh balik hari jumaat. Dan nampak gayanya hobi balik setiap minggu perlu dipertimbangkan ! huhu

Apa pun redha sajalah !

Haa thats my courses and my timetable for this 5sem !

Jom Checkitout..hehe



Hope nanti bolehlah tukar timetable itu.

Tak nak kelas malam. pleasee. :"(

Selamat kembali menunaikan kewajipan anda sebagai student kembali setelah hampir 3bulan bercuti !

Bye3 rumah ! Say hello Universiti ! hehe

Wassalam.


! Terima Kasih Membaca Entry Ini kawan !

6 comments:

elyna mirsada said...

hehe..adat blja dik..

NuRuL said...

@elyna mirsada

hehe betul tu nanti dah kerja rindu pula kenangan time jadi student kan ? huhu

haz said...

same la kita.. isnin ni dh start kelas. sobs3

Hanif Idrus said...

Selamat belajar!!!
SElamat Pulang !!!

NuRuL said...

@Hanif Idrus

hehe thx bro !

NuRuL said...

@haz

haz isnin NuRuL selasa baru start kelas..