Friday, 10 August 2012

Segmen: Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?

Assalammualikum..

Selamat berpuasa ke-21...

Haa jom join segmen lagi !


Tapi before tu kena jawab soalan ni dulu !

kenapa aku terjah ? 
- Sebab aku suka blogwalking sambil tengok3 blog2 y cantik2 korang tu !

Kenapa aku follow ?
- Sebab entry korang best n blog korang cantik !

dan lastly aku tag ?




ok done !

p/s maaf saya tak tahu macam mana nak amik url header dorang n ada yang tak ada header..


! Terima Kasih Membaca Entry Ini kawan !

6 comments:

are_lin@yu said...

tq taq ayu..gudluck tau dear ;-)

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan....Terima kasih atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen
MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

Aliff said...

gudluck

✿ MisZ FieQa ✿ said...

hai..dr segmen yg same..

http://fieqaloveislife.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama ;D
wish u best of luck

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

Budu Bilis said...

Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
V
V
v
v
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html