Thursday, 2 August 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari Selangor

Assalammualaikum semua...

Haa sejak-sejak puasa ni ramai sangat yang buat segmen kan ?

Tugas saya join je ! Hehe 

If korang nak join click banner tu ok kawan ?

Dan terus akan membawa korang ke tempat asalnya. HAHA



Saya tag kamoo  Taqiee Din

Ok done !

Segmen tamat : 12 August 2012
(11.59 p.m)


Selamat berpuasa... ^_^

Wassalam...



! Terima Kasih Membaca Entry Ini kawan !

8 comments:

are_lin@yu said...

tq dear join segmen ayu ;-)..ayu dah updates ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

NuRuL said...

@are_lin@yu

Ur welcome..:)

iena_gie said...

Dah follow sini juga.. jemput follow blog saya pula ye =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Ct Noraishah said...

salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html?zx=4cfc8f65d5981655

Noor said...

tq bnyk2..sudi follow..done follow back..hehe..

AINI CHE DIN said...

orang penang datang membuat kunjungan balas..salam ramadhan and follow here.


http://ainichedin.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

nanieybarnieylurviey said...

terjah sini... sambil folo :)

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

slm 23 Ramadhan.. Jemput singgah ye..

nadia said...

Salam perkenalan.

ni org nogori terjah balik sini.
done follow k :)