Tuesday, 31 July 2012

Segmen Lokman : Saya Blogger Dari Universiti Sains Islam Malaysia aka USIM

Assalammualaikum...

Haa lapar x ?

Aippp..aipp... puasa-puasa...

Jom join segmen lagi !

Nak join click banner kat bawah ini ok !



Ok done !

Haa sebelum tu pasti ramai tak tahu USIM tu ? USIM tu kat Nilai, N9 ye kawan-kawan.

Selamat berpuasa... ^_^

Salam dari pantai barat...

Eh ada ke pantai barat ? hehe

Wassalam...


! Terima Kasih Membaca Entry Ini kawan !

17 comments:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

hehe.. ada ke pantai barat??

terima kasih banyak2 kerana sudi memeriahkan segmen pertama saya.. ^_^..

Salam perkenalan.. Utem dengan Usim tu jiran negeri je.hehe

Sila check link blog ini dalam senarai peserta..

Nadia Elena said...

selalu tiap2 kali nak balik UKM mesti lalu USIM..tersergam indah tepi highway.. =D

NuRuL said...

@Mohd Lokman Bin Ramli

no problem.. hehe salam perkenalan jua.. ^_^

NuRuL said...

@Nadia Elena

yeke? nasib baik tahu ! tp kalau tanya makcik2 kat kg xtahu pun ! tu y agak sedih sikit... :'(

Aliff said...

done follow awk..follow me back k

salam kenal

http://aliff-aufa.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari-kolej.html

NuRuL said...

@aliff thx!

salam kenal.. ^_^

taqiee din said...

dtg berkunjung ats segmen yg sama
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/bismillahirrahmanirrahimhtml.

NuRuL said...

@taqiee din thx!

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen dan follow awak
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html
Jom tukar bloglist!!
Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap minggu saya  akan merayau di bloglist
Komen jika setuju…
Hanif blog bloglist-klik sini
Tapi yang penting kita dah kenal..hehhehehe

NuRuL said...

@Hanif Idrus

thx ya!

salam perkenalan... ^_*

ok nanti NuRuL join !

rafflesia said...

as-salam,
datang dari segmen yang sama :) saya dari UiTM Segamat :p Salam Perkenalan.. Jempot ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

Fafaa said...

visit dari segment yg sama :)

http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-ums-kal.html

nice to meet you :D

cikmisi leen said...

salam.. datang dari segmen yang sama > da lama follow sini.. salam kenal

http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

jom join segmen ni lak ea =) hope sudi join

http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

cmimimim said...

salam..
blogger dari uniSZA dtg BW sini :D

jemput singgah :
http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-unisza.html

good luck ~

syarmimi said...

dtg melawat dari UiTM Shah Alam ...
done follow sini. ;)
jom BW ke blog mimie :)

http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

mselim3 said...

http://mselim3.blogspot.com/2012/08/saya-blogger-dari-universiti-terbuka.html

member daripada segmen yang sama....moga bertambah kenalan k....dan follow sini ...kalu free follow me k ....

salam persahabatan .....mselim3.blogspot.com

SemanisRedVelvet said...

join segmen yg sma...jempot terjah belog sy gak eyh? macehhh~

http://syafidajamil.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html