Friday, 29 July 2011

CONTEST GAMBAR TERBAIK


Haiii..:D

Alamak macam terpanggil pula untuk join contest ni....hehe
Jom pakat ramai-ramai join contest ni ok!
nak tahu lebih lanjut click gambar diatas ok.. 

Malas nak membebel panjang so saya try pertaruhkan gambar ni...


tAraaaaaaaaaaa......Ni lah gambar nya...Gembira gila kan??? HAHA
 so macam ni lah jugak rasanya nak join contest ni..:D

 Rahsia disebalik gambar ni??? 
Haa kita orang ni budak baru belajar lagi...kira junior lah camtu...
woow muda kan kami??? (perasan sungguh aih!) 

Serius saya memang pantang bila nampak camera ok! sebab tu gambar tu jadi cenggitu...
meriah kan??? gembira kan??? Sumpah TIPU! gambar hanyalah hiasan semata-mata...
Tulah kehidupan kita orang di alam university sebagai student first year..
berjalan kaki untuk ke fakulti ke fakulti..
Sampai ada yang berkata 'best kan jalan kaki'...
oiii exercise tu boleh kurus pecah lemak semua...HAHA

Tapi best kehidupan di university dapat ramai kawan yang sporting macam dia orang semua tu...
macam-macam gelagat dia orang ni..Dalam ramai-ramai tu saya lah yang
paling ceria...so cari sendiri saya kat gambar tu ok! 

suka gambar ni tolong like lah banyak2 ok..Hehe
THANK YOU...:)


! Terima Kasih Membaca Entry Ini kawan !

4 comments:

adamainaa.com said...

Assalamualaikum

hehe. thanks ya join contest.

hahaha. zaman blajar di uni adalah kenangan. dan kita akan rindukan saat2 ni. uwaaa.. ni yang tak sabar nak cont. master ni T.T

NuRuL_2109 said...

wslm.
r welcome...
betul tu...hehe
thx jugak buat contest ni..:)

Abdul Farique said...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=172054209531311&set=a.170920712977994.39035.114365478633518&type=1&theater

link gambar . gambar dah dimasukkan di fanpage fb abdulfarique.com untuk di LIKE kan :)

NuRuL_2109 said...

ok2..thx..:D